Moderne Gin

Moderne Gin

Viser 1–48 af 99 resultater

Moderne Gin

Her finder du vores store og unikke udvalg af såkaldte Moderne Gin eller New Western Dry Gin. Det er en helt ny ginkategori, som opstod i USA i starten af dette årtusinde. De er kendetegnet ved at enebær er kommet i baggrunden og der er i stedet fokus på nye smage og udtryk. Det er en utrolig versatil kategori og der er masser af vælge imellem. Og da vi selv importere mange af vores gin, så har vi masser af flasker, som du kun finder hos os. Og husk at vi altid giver dig prisgaranti!

Der er ikke som sådan nogen klar definition eller regler for, hvad en morderne gin er. Men der opstod simpelthen et behov for en ny betegnelse, da der begyndte at komme nyskabende gin på markedet, som ikke passede ind i de daværende kategorier. Det var primært amerikanske producenter som startede denne bevægelse – det er også forklaringen på navnet New Western Gin.

Fælles for dem er, at enebærrene slet ikke spiller samme rolle som tidligere. Og det har givet meget mere frihed og flere muligheder for at skabe nye ginsmage. Elsk det eller had det. Men de er here to stay!

Mangler vi en spændende moderne gin i vores sortiment? Så giv os meget gerne et tip via mail.

Menu