Belgisk Gin

Belgisk Gin

Viser alle 14 resultater

Belgisk Gin – Gin fra Belgien

De fleste har fokus på England og Holland når de taler om oprindelige ginlande. Men man må endelig ikke overse belgisk gin. Belgien har nemlig været med helt fra starten af – dengang hvor det hed genever. De har dog også fulgt med udviklingen af gin og i dag er gin fra Belgien en blanding af traditionel geneverhåndværk og en mere moderne ginstil.

Det ses eksempelvis på Blind Tiger Ginnene, som har maltvin, som en vigtig ingrediens. Det er altså to moderne Dry Gin med et lille twist af originel, belgisk genever.

Det lille land er fyldt med destillerier med århundreders ginerfaring – og man går sjældent helt galt i byen når man køber en belgisk gin. Vi kan i hvertfald stå 100% inde for vores udvalg af gin fra Belgien. Alle er prøvesmagt og godkendt af os!

Ginmarkedet er virkelig sprudlende i Belgien og der dukker konstant nye spændende flasker op. En af vores favoritter er den fantastisk X Gin – som er en afrodisisk gin med chokoladebønner, som signaturbotanical. Den viser at Belgierne også er klar til at gå nye veje og ikke er bundet af deres lange gintradition.

Mangler vi en god belgisk gin i vores udvalg? Så hører vi meget gerne fra dig – vi kan nemlig få det meste hjem til dig!

Menu