Skotsk Gin

Skotsk Gin

Viser 1–48 af 59 resultater

Skotsk Gin – Gin fra Skotland

Det er nærmest umuligt, og i øvrigt en rigtig dårlig ide, at gå uden om skotsk gin, når du skal finde en lækker flaske. Der er nemlig kommet en fantastisk række gin fra Skotland, som virkelig har noget at byde på. Deres brug af lokale råvarer og deres årtusindelange spirituserfaring giver et fantastisk udgangspunkt til at producere gin.

Og så er Skotland jo et kæmpeland i ginsammenhæng. Vi har gin fra Orkney-øerne, fra Islay, fra højlandet og fra lavlandet. Hele landet sprøjter simpelthen nye og lækre gin ud. Det er en sand ginrevolution der foregår i Skotland.

Vi har i alt 14 forskellige gin fra Skotland på lager lige nu. Og mange af dem er vi faktisk eneforhandler af i Danmark. Du er altid sikret de bedste skotske gin til de bedste priser når du handler hos os.

Skotsk Ginhistorie:

Skotsk gin startede i begyndelsen af 1700 tallet, da de første flasker genever kom til fra Holland. De landede i den lille havneby Leith, syd for Edinburgh. De startede en skotsk gincraze, som var mindst lige så stor, som i England.

Skotland begyndte hurtigt at producere deres egen gin og i løbet af 1800 tallet voksede deres produktion til at dække 70% af den samlede ginproduktion i Storbritannien. Der var primært tale om masseproduktion, hvor der var mere fokus på kvantitet end kvalitet. Men særligt i de seneste 10 år har det ændret sig. Flere og flere mindre destillerier begynder at produceres spændende small batch gin fra Skotland. En af de første var The Botanist Islay Gin, som er lavet på 22 indfødte, skotske botanicals. Senere er der kommet en lang række spændende skotske gin til.

Gin fra Skotland:

Vi er virkelig stolte af vores sortiment af skotsk gin. Vi synes at vi har samlet nogle af de bedste flasker, som Skotland kan præstere. Der er traditionelle skotske gin med et tydeligt skotsk gin – men også mere nyskabende og anderledes gin.

Vores favorit lige nu er nok de tre farveskiftende gin fra Old Curiosity Destilleriet. Men find din egen favorit!

Og mangler vi en skotsk gin i vores sortiment, så hører vi meget gerne fra dig. Vi kan nemlig få det meste hjem.

Menu