Engelsk Gin

Engelsk Gin

Viser 1–48 af 93 resultater

Engelsk Gin – Gin fra England

Det bliver ikke meget mere ægte end engelsk gin. For det var i England at den moderne gin blev født. De tog den hollandske genever og forvandlede det til den Dry Gin, som vi kender i dag. Med sin status som den moderne gins fødested er et ikke overraskende at der findes utallige gin fra England. Bare i vores sortiment har vi 30 forskellige engelske gin – og vi kunne uden problemer finde det dobbelte. For England er fyldt med lækre gin.

Vi har dog måttet begrænse os, så vi har håndplukket de gin fra England, som vi synes er allerbedst og hvor du får mest for prisen. Skulle vi have overset en lækker engelsk gin, vil vi dog meget gerne høre fra dig. Vi er altid interesserede i at få noget nyt ind i sortimentet.

Engelsk Ginhistorie:

Det startede helt tilbage i 1500 tallet hvor hollænderne begyndte at eksportere genever til London. Englænderne gik smag for det og de gik et skridt videre. De udviklede nemlig geneveren til det vi i dag kender som rigtig gin. Det gik faktisk så vildt for sig at der i midten af 1800 tallet opstod en gincraze. Alle ville have gin og dermed opstod der også masser af destillerier – og mange af dem eksisterer stadig den dag i dag. De ældste engelske ginbrand kan føre deres historie næsten 200 år tilbage. Det kan give en fantastisk autentisk oplevelse når man smager en ægte engelsk gin.

 

Menu