Dansk gin

Dansk gin

Viser 1–48 af 108 resultater

Dansk Gin – Gin fra Danmark

Det her er vores største ginpassion – nemlig dansk gin! Vores eget kære land har virkelig skrevet sig ind i ginnens verdensklasse. Det er utroligt at et lille land som Danmark kan præsentere så mange lækre gin. Alt fra klassiske Dry Gins til innovative og anderledes gin, som virkelig nytænker ginkategorien. Vi har allerede 10 forskellige danske gin på lager – men vi garanterer jer at vores udvalg nok skal vokse. For dansk gin fortjener virkelig at blive drukket. Derfor har vi også sørget for at skrue prisen helt ned – så alle kan være med.

Den danske smag:

Vi er vilde med dansk gin, fordi de både formår at give os helt klassiske ginoplevelser i verdensklasse – men de forstår også at give dem et dansk og nordisk twist. Lokale råvarer spiller ofte en stor rolle. Det kan ses på Anholt Gin, den bornholmske Premium Dry Gin eller den samsiske Sams Island Gin. Fantastisk håndværk kombineret med gode, lokale råvarer giver bare et fantastisk resultat.

På trods af vores lille størrelse har Danmark fantastisk meget at byde på. Og gin fra Danmark er også populært i udlandet.

Menu