Svensk Gin

Svensk Gin

Viser alle 8 resultater

Svensk Gin – Gin fra Sverige

Sverige og Danmark kæmper lidt om at være det førende ginland i Skandinavien. Og kampen er tæt, for svensk gin har virkelig fat i noget. Der findes en række rigtigt gode gin fra Sverige, som har vundet store priser internationalt.

Det mest kendte ginbrand fra Sverige er uden tvivl Hernö Gin. Deres Dry Gin er flere gange er blevet kåret som verdens bedste gin til en gin&tonic. De har lavet en helt række af økologiske gin, som hver i sær har noget lækkert at byde på. Hvis du er forelsket i en Hernö-variant, som vi ikke har i vores sortiment, skal du bare skrive eller ringe til os. Så får vi den hjem til dig hurtigt og nemt.

Svensk Gin er inde i en rivende udvikling og der er åbent flere mindre destillerier i de seneste år. Traditionelt har Sverige dog været et vodka og snapseland – og derfor har det taget dem lidt længere tid at komme i sving med ginnen. Gin fra Sverige er dog virkelig en spændende kategori – de gør brug af den unikke svenske natur og den lange tradition for at brænde spiritus, som landet har. Så vi vil med garanti snart kunne udvide vores sortiment endnu mere.

Og kender du til en lækker gin fra Sverige, som du synes ville passe ind i vores sortiment, så skriv endelig til os. Vi er altid på udkig efter nye gin!

Menu