Vi elsker gin!

Så enkelt kan det faktisk siges. Derfor har vi udviklet en ginwebshop, som er dedikeret 100% til gin. Vi har lagt os i selen for at skabe et unikt og eksklusivt udvalg af premium gin.

PureGin er skabt, fordi vi er passionerede omkring gin, og gerne vil tilbyde jer det allerbedste. Vi har selv prøvesmagt alle gin som vi sælger, og vi kan derfor stå helt inde for kvaliteten. Det er et hårdt job, men nogle skal jo gøre det. Og vi er hele tiden klar til at smage på nye gin for at finde nye premium gint il jer. Vi går efter at få det største og bedste udvalg af gin online, og vi udvider konstant med spændende nyheder fra hele verden.

Vi vil skille os ud fra det danske ginmarked, der efter vores mening alt for ofte kun består af de samme store mærker. Vi går først og fremmest efter gin vi selv kan lide at drikke – vi går ikke kun efter gin der har et stort navn eller et stort markedsføringsbudget. Vi vil have smag og kvalitet for pengene.

Vi går benhårdt efter at give jer den bedste oplevelse, når I køber gin online hos os – både når det gælder det produkt kunden modtager, men også hele købsoplevelsen. Vi bestræber os på at pakke og sende jeres gin samme dag vi modtager ordren, så du kan nyde den allerede næste dag. Vi har dygtige folk der har ekspertise indenfor logistik, indpakning, indkøb og kundeservice. Det skal ikke være svært at købe gin online.

Der er fri fragt allerede fra 400,- og vi går altid efter at du har din gin dagen efter du bestiller. Ingen skal vente for længe på at få lov til at smage.

PureGin er grundlagt af Daniel Aeberli, som har en kæmpe passion for hvid spiritus. Udover gin, sælger han også vodka siden www.purevodka.dk. Han har et kæmpe netværk indenfor spiritusverdenen, og kan derfor skaffe det meste hjem – til skarpe priser. Så skriv til os hvis din yndlingsgin mangler – vi er sikre på at vi kan hjælpe!

Vi står selv for importen af størstedelen af vores gin, hvilket sikrer jer den allerbedste pris!

For at sikre dig det bedst mulige og mest spændende udvalg af premium gin, har vi indgået et samarbejde med Ginconnoisseuren Jesper Koudal Jensen. Han gennemsøger hele tiden markedet efter unikke gin og han er også med til at smagsteste mange af vores nyheder. Du kan eventuelt følge ham på instagram her.

Vi støtter også miljøet, og pakker og sender med omtanke.
Miljøvenligpakning

For at sikre dig den bedste købsoplevelse har vi et tæt samarbejde med Pricerunner og vi er også certificeret partner. Det sikrer dig at du får mest for pengene.

Menu