Vermouth

Vermouth

Viser alle 13 resultater

Vermouth / Vermut

Fra at være en gammel og støvet drink for pensionister, er vermouth i fuld gang med at genfinde sin ungdomspragt og generobre sin plads i barskabet. Den er nemlig igen blevet populær og trendy blandt både unge og gamle. En af grundende til den voksende popularitet er, udover at der kommer et væld af nye produkter på markedet, at vermouth kan bruges i så utroligt mange typer af drinks. Vermouth indgår som en meget vigtig ingrediens i en lang række af klassiske cocktails. Eksempelvis Negroni, Dry Martini, Manhattan og mange mange flere.

En af vores absolutte yndlingsdrinks er en klassisk Martini. Og den er i sagens natur helt umulig at mikse, hvis du ikke har en god vermouth. Derfor har vi hos PureGin fundet et eksklusivt udvalg af de bedste Vermouths på markedet. Og altid til rigtig gode priser – og vi giver endda altid prisgaranti! Vi synes nemlig at det skal være nemt og gennemsigtigt at handle online.

Vi har nemlig fundet et udvalg af de bedste vermouths fra både Frankrig og Italien. Det er nogle som kan nydes rent eller indgå i klassiske og moderne cocktails. Vi har samlet et bredt udvalg af forskellige smag og stile inden for denne type spiritus. Vi har både lyse og mørke vermuter, så vi er sikre på at du finder netop den du skal bruge!

Vermouth er retro og trendy, og vi spår at der snart vil dukke endnu flere nye og spændende produkter op i Danmark. Og hvis du har set eller smagt en vermut som du synes vi burde have i vores sortiment, så hører vi meget gerne fra dig!

Menu