Tysk Gin

Viser 1–48 af 88 resultater

Tysk Gin / Gin fra Tyskland

Man kan næsten ikke sige gin uden også at sige Tyskland. For Tysk Gin er virkelig blevet synonym med kvalitet og opfindsomhed. Det danske marked er fyldt med lækre gin fra Tyskland – og vi har, synes vi selv, Danmarks flotteste udvalg af tysk gin. Og så har vi også Danmarks bedste priser!

For cirka 10 år siden tog fanden ved Tyskland. Det begyndte at skyde op med nye gindestillerier og ginbrands – og farten er ikke taget af siden. Tyskland er stadig et mekka når det gælder gin – både moderne gin og mere traditionelle Dry Gin.

Tysk Ginhistorie:

Den første tyske ginstjerne var uden tvivl Monkey 47 – som var med til at lære danskerne, hvad god gin kan være. Og tyskerne selv elsker selvfølgelig også gin – og de tager varmt i mod alle de nye spændende tyske gin, som der hele tiden dukker op.

Gin fra Tyskland er ofte innovative og kombinerer tysk håndværk og ingredienser med inspiration fra andre lande. Eksempelvis Elephant Gin som er en virkelig velsmagende kombination af Tyskland og Afrika. Eller Momentum Gin som har været i sydøstasien for at finde hellig basilikum, som signaturbotanical.

De laver dog også gerne lokalt baserede gin, som alligevel har et innovativt twist. Eksempelvis den kartoffelbaseree Windspiel eller den hvidvinsunfiserede Ferdinands Saar Gin.

Vores Sortiment:

Vi får løbende nye spændende gin fra Tyskland og ofte også flasker, som du kun finder hos os. Vi importerer nemlig selv størstedelen af vores flasker. Og hvis du har smagt en spændede gin fra Tyskland, vil vi meget gerne høre fra dig. Vi er altid på kig efter nye flasker.

Menu