Friske Gin

Friske Gin

Viser 1–48 af 126 resultater

Friske Gin

Foretrækker du friske gin fremfor mere tunge, enebærdominerende gin? Så er du heldig. For vi samlet alle vores gin af denne type her – så du frit kan finde din favorit. Vi har nemlig gjort det hårde arbejde og prøvesmagt hele vores sortiment – for at finde de bedste friske og syrlige gin til dig.

Efter ginbølgen er taget til har det ført til en helt ny stilart indenfor gin. De kaldes ofte for Moderne Gin eller Western Modern Gin – de er ofte kendetegnet ved at være mere friske og syrlige i smagen end klassiske Dry Gin. Det giver dig muligheden for at lave mere friske og sommeragtige G&T’er og de kan virkelig være spændende at mikse med.

Ofte kommer smagen fra ekstra ingredienser – ofte citrusfrugter, hyldeblomst eller lignende. Men der er en utrolig kreativitet i forhold til at få den friske smag frem. Og der dukker virkelig mange nye spændende gin af denne type frem. Og vi har samlet et unikt og eksklusivt udvalg. Og vi giver dig altid prisgaranti på det!

Har du ideer til en gin, som kunne passe ind her? Så hører vi meget gerne fra dig. Vi er altid på jagt efter spændende nyheder!

Menu