Dry Gin

Viser 1–48 af 351 resultater

Dry Gin / London Dry

Her finder du vores store og unikke udvalg af Dry Gin og London Dry. Vi har valgt at slå kategorien sammen, for at gøre det lettere for dig at handle gin. Og det er i bund og grund helt det samme. Vi har samlet Danmarks største og mest unikke udvalg. Vi har mere end 120 forskellige – og de kommer fra hele verden. Vi står nemlig selv for importen af størstedelen – det sikrer dig det bedste udvalg til de bedste priser. Og mange af flaskerne finder du kun hos os! Og vi giver dig altid prisgaranti på alle vores gin!

Der findes nogle helt klare regler for, hvad man må kalde sin gin. Og her kan du læse de forskellige definitioner og regler på området.

Hvad er London Dry Gin?

Lad os slå en ting helt fast. Det har faktisk slet ikke noget med London at gøre, så det er lige meget, hvor ginnen blive lavet. Og der er faktisk ikke nogen klar forskel på Dry Gin og så London Dry.

Her kommer kravene.

  • Grunddestillatet skal være på minimum 96% alkohol.
  • Alle smagsgivere skal destilleres i ginnen og desuden være naturlige.
  • Der må maksimalt tilsættes 0,1 gram sukker pr liter færdig gin. Ellers må der kun tilsættes vand.
  • Ingen farvestoffer er tillade.
  • Den endelige alkoholstyrke skal være på minimum 37,5%.

Terman har altså intet med smag at gøre, det handler kun om produktionsmetode og destilleringsteknik.

Hvad er Distilled Gin?

Denne type gin bliver produceret næsten på samme måde som en London Dry. Den eneste forskel er, at det er tilladt at tilsætte smagsgivere (både naturlige og syntetiske) efter destilleringen. Ligeledes er det tilladt at tilsætte farvestoffer.

Synes du vi mangler noget i vores sortiment? Så hører vi meget gerne fra dig!

Menu