Florale Gin

Florale Gin

Viser 1–48 af 63 resultater

Florale Gin

Er du også mest til milde og florale gin? Så har vi gjort det nemt for dig at finde en lækker gin. Vi har nemlig samlet vores florale gin på en side. Det var været hårdt arbejde, for vi har arbejdet hårdt med at prøvesmage hele vores udvalg. Resultatet er danske bedste samling af florale gin. Ovenikøbet til Danmarks aller bedste priser. Vi har både gin fra de store brands – men også fra små ukendte destilleriet. Mange af dem er vi endda eneforhandlere af i Danmark.

Vi elsker gin, hvor man rigtig kan smage de forskellige botanicals. Vi elsker når blomster og urter træder frem med en frisk og floral smag. Det kræver stor omsorg i produktionen og nænsomhed under destilleringen. En gin behøver nemlig ikke bare at smage af enebær. Der må gerne være plads til kompleksitet og sarte smage.

Vi elsker også at mikse lækre G&T’er med florale og milde gin og derfor har vi selvfølgelig også anbefalet en række tonics, som går godt til disse gin. Det kan nemlig godt være svært at finde en tonic, som ikke overdøve den komplekse og sarte smag, som mange af disse gin har.

Menu