Beskrivelse
Mundart Kaiserstuhl Dry Gin
100% håndværk og 17 nøje udvalgte ingredienser giver MUNDART KAISERSTUHL DRY GIN sin fantastiske, forførende, frække og frugtige smag. Bag ginnen står en enmandshær, Fabian Vögtle, der som tredje generation har overtaget sin fars og bedstefars destilleri. Men familiens destillerividen og sin egen nysgerrighed har han skabt en virkelig fremragende og ganske nyskabende gin. Den vil du gerne smage! Bestil din flaske i dag til kun 289,- (Fri fragt fra 400)
Det er ret hemmeligt, hvordan MUNDART DRY GIN kommer til verden. Det er i hvert fald kun få detaljer, som Fabian Vögtle afslører. På sin bedstefars trylleri bruger han lokale ingredienser til at fremtrylle en frugtig og frisk gin. Han laver den i små batches helt uden nogen former for industriudstyr – alt er håndlavet. Og han bruger masser af lokale ingredienser fra den smukke natur omkring destilleriet i Kaiserstuhl.
Kaiserstuhl er et smukt, bakket område, som ligger i Baden-Württemberg i det sydvestlige Tyskland. Området er kendt for sine maleriske bakker og sine robuste rødvine. Og nu kan vi altså også sætte gin på listen! Den smukke MUNDART KAISTERSTUHL DRY GIN har nemlig vundet utallige internationale priser for sin lækre smag. Og derfor bærer den også stolt navet Kaiserstuhl Dry Gin.
Til sidst må vi rose den eksklusive og elegante flaske. Den hvide flaske og de lækre detaljer i bronze giver et helt fantastisk look. Og den er en værdig indpakning til en virkelig lækker gin!
Vidste du i øvrigt, at MUNDART betyder dialekt på tysk – og navnet er valgt, fordi det understreger den regionale stolthed, som MUNDART GIN er skabt ud fra!
Bemærk, at den smukke flaske indeholder 0,5 liter gin på 43% alkohol.
Mundart Dry Gin Smagsnoter:
Farve: Krystalklar.
Næse: Frugtig med en tilbagetrukket fylde af enebær. Næsen er frisk og har en frugtig, men mild sødme.
Smag: Mild og blød. Masser af citrus og forsigtige noter af enebær. Lavendel og rosmarin giver en middelhavs-feel. Desuden kommer der lækre florale noter frem.
Tekstur: Blød og rund.
Eftersmag: Her kommer enebærrene mere frem og rosmarin er fortsat fremtrædende. TIl sidst kommer der også bløde noter af let krydret anis.
Mikses Med: Nyd den i en fremragende G&T med en god Indian Tonic – eksempelvis fra Franklin & Sons eller Fever Tree. Som garnish anbefaler vi dig at bruge lidt citronskal og lidt frisk rosmarin.
Mundart Gin Botanicals:
Der indgår 17 ingredienser, men vi kender desværre ikke dem alle. De kendte botanicals er:
Enebær, Anis, Lavendel, Rosmarin, Korianderfrø, Appelsin- og Citronskal.