Amaro

Viser alle 8 resultater

Premium Amaro

Alt for længe har danskerne brugt Campari i Negroni og andre cocktails. Men det skal stoppe! Derfor har vi samlet et unikt udvalg af premium amaro. Og når du først har prøvet en af dem, så går du aldrig tilbage. Det garanteret vi. Vi har fundet de aller lækreste flasker fra hele verden og vi giver dig prisgaranti på det hele.

Så gør dit barskab komplet og dine negronier bedre med en af vores amaroer.

Hvad er amaro?

I bund og grund er det en italiensk urtelikør – nærmest en form for bitter. Det italienske ord amaro betyder faktisk også bitter. Det laves ved at infuserer urter, rødder og planter i et alkoholdestillat, som både kan være lavet på druer, vin eller korn. Ofte indgår der bitre rødder, varme krydderier og citrusfrugter. Ofte bliver denne bitterlikør også lagret på træfade. Men der findes utallige producenter og utallige opskrifter – og de holdes altid hemmeligt.

Denne særlige likør går helt tilbage til romertiden. Men det blomstrede for alvor op i 1800-tallet, hvor det nærmest blev drukket som medicin. Og det blev solgt i apoteker. Man mente at det hjalp mod eksempelvis mavesmerter.

Kan man bruge amaro i en Negroni?

Det kan man og det bør man. Det giver en helt anden fylde og smag til din Negroni. Og vi tør godt garantere dig, at du aldrig går tilbage til Camparien, når du først har smagt en af vores amaroer.

I Italien er de ofte blevet drukket rent – ofte efter maden. Og det skulle faktisk hjælpe på fordøjelsen. Nyd den med en isterning og en smule appelsinskal. Det er slet ikke dumt.

Menu