Chilgrove Gin

  1. Forside
  2. Shop
  3. Chilgrove Gin

Chilgrove Gin

Viser alle 4 resultater

Chilgrove Gin

Fra en idyllisk lille landsby i det sydlige England har vi fundet frem til de lækre Chilgrove Gin. Nogle helt unikke flasker, som bare virkelig har imponereret os. Vi er vilde med historien og folkene bag, vilde med det smukke design og selvfølgelig vilde med det lækre indhold. Destilleriet har skabt 3 unikke gin, som hver især har noget helt særligt at byde på. Og vi giver dig selvfølgelig prisgaranti på dem alle!

Fælles for de 3 varianter fra Chilgrove Gin – er at de er baseret på et druedestillat. Det forventer man måske ikke fra en engelsk gin. Men man glemmer måske at det sydlige England faktisk er meget velegnet til druedyrkning. Og det under disse gin til fulde. De får nemlig en mild og let sødlig fylde, som lader de forskellige botanicals træde smukt og lækkert frem.

Deres første lancering var deres Dry Gin, som har vundet masser af internationale priser. Den fulgte de op med den unikke, australskinspirerede Bluewater Gin. Og seneste har de lanceret en unik brombærgin. Vi er så spændte på at se, hvad vi skal forkæles med næste gang!

I øvrigt er ginnene opkaldt efter den landsby, som destilleriet ligger i. Men er det ikke bare et fedt navn? Vi er helt vilde med det og vil egentlig gerne bo der!

Menu