Tonic

Viser et enkelt resultat

Premium Tonic 

Man kan jo ikke sige Gin uden at tænke G&T. Og hos os finder du et kæmpe udvalg af premium tonic til skarpe priser. Vi har altid mere end 30 forskellige varianter på lager – så du kan med garanti finde en flaske, der passer til dig og dine gin. Vi har både klassiske brands og flasker fra mindre producenter. Og vi giver dig naturligvis prisgaranti på det hele!

Det er nærmest en videnskab at mikse en G&T. Derfor har vi sørget for, at du har meget godt at vælge imellem. Og med vores store og unikke udvalg er vi sikre på, at du nok skal finde en tonic, som passer til din gin.

Du finder både helt klassiske tonicvand og mere innovative flasker. Og i vores sortiment finder du både hibiscustonic, basilikumtonic, rabarbertonic og meget meget mere. Der er masser af muligheder for at eksperimentere og skabe unikke drinks.

Og vi har under hver variant skrevet forslag til gin, som vi synes passer til. Er du enig eller uenig med os, vil vi meget gerne høre din feedback. Vi tager også meget gerne imod tips til spædende tonicnyheder.

Menu