The Lakes Gin

  1. Forside
  2. Shop
  3. The Lakes Gin

The Lakes Gin

Viser alle 3 resultater

The Lakes Gin

I det naturskønne The Lake District i Nordengland har vi hentet de lækreste flasker fra The Lakes Gin. Engelsk small-craft gin, når det er allerbedst. De er lavet med råvarer dyrket og samlet i den store nationalpark. Vi har et unikt udvalg og vi giver dig selvfølgelig prisgaranti på dem alle!

The Lakes Distillery blev grundlagt i 2014 og ligger som nævnt i nationalparken The Lake District. Og det er et af de smukkeste destillerier, som vi har set. Det ligger på en restaureret victoriansk landejendom, som er blevet total istandsat, men de har bevaret alle de gamle bygninger. Udover destilleri har de også lavet et decidereret besøgscenter med både bar, butik og restaurant.

Deres gin bliver lavet på et 1200 liters kobber pot-still. Og de bruger flere botanicals, som samles i selve nationalparken. Det har givet nogle unikke flasker – og vi tilbyder lige nu to forskellige. Men destilleriet laver også vodka og whisky, samt ginlikører, som vi desværre ikke kan tilbyde dig. Endnu… Men vi arbejder på det!

Menu