Sydamerikansk Gin

  1. Forside
  2. Shop
  3. Sydamerikansk Gin

Sydamerikansk Gin

Viser alle 5 resultater

Sydamerikansk Gin / Gin fra Sydamerika

Gin er for længst blevet en verdensomspændende spiritus og derfor kan man nu også få masser af sydamerikansk gin. Og vigtigst af alt kan man få masser af unik, velsmagende og gennemført uundværlige gin fra Sydamerika. Det spændende kontinent byder nemlig ind med helt nye ingredienser og smage, som står klar til at udfordre og forføre danskerne ganer. Bliv fristet af vores store udvalg af sydamerikansk gin – og skriv endelig til os, hvis du kender til en gin fra Sydamerika, som vi mangler i vores sortiment! Vi vil bare have Danmarks største udvalg!

Gin fra Sydamerika er bare anderledes – det skyldes ikke kun de unikke råvarer, men også den destilleringsteknik, som kontinentet har. Et gennemgående træk for sydamerikanske gin er, at de ofte er lavet på et destillat, der ikke er lavet på korn – eksempelvis sukkerrør eller druer. Og allerede der får vi en ny base og derved også en anderledes smag til ginnen. Når det kobles sammen med unikke, eksotiske ingredienser fra eksempelvis Amazonas, så skaber man nærmest en helt ny ginkategori.

De gin, som vi har prøvet fra Sydamerika har været kendetegnet ved masser af syre og ofte også strejf af eksotisk sødme. Lyder det ikke meget godt? Vi elsker det i hvert fald, som en afveksling til de mere klassiske gin. Hvad er din holdning?

Særligt Peru, Colombia og Brasilien har skilt sig ud, som frontløbere for kontinentets ginscene. Men mon ikke at flere af nabolandene også nok skal følge med – vi er spændte på, hvilke særlige ingredienser og smage som de kan diske op med. Følg endelig med her – det skal nok blive spændende.

Menu