Sams Island Gin

  1. Forside
  2. Shop
  3. Sams Island Gin

Sams Island Gin

Viser alle 12 resultater

Sams Island Gin

Her har vi samlet alle vores varianter af Sams Island Gin fra det unikke Sams Island Distillery. Hvis du ikke allerede ved det, så er der tale om lækre gin fra Samsø, som udelukkende er lavet med råvarer fra den unikke ø. Og der er masser af spændende ingredienser på Samsø – og det betyder at vi også kan tilbyde masser af lækre gin fra Samsø. Vi har nemlig Danmarks største udvalg – og altid til Danmarks laveste priser. Og det er vi ikke bange for at give prisgaranti på!

Det største problem med disse produkter er nok at vælge, hvilken variant man skal smage på. De mange gin er nemlig hver især unikke – og de fremhæver hver især en unik ingrediens eller råvare.

Hvad er historien bag Sams Island Distillery?

Det hele startede faktisk meget langt fra Samsø. Tanken om et destilleri startede nemlig på Cayman Islands i Caribbien. Her boede den ene af stifterne, Mads Nielsen, og han drak selvfølgelig lokal rom. Dette ledte hans tanker hen til barndommer, hvor han voksede op omgiver af sukkeroer. Men hvorfor blev sukkerroerne mon ikke lavet til spiritus? Denne tanke voksede i Mads og da han vendte hjem fra Caribbien begyndte han at eksperimentere med at lave rom på danske sukkerroer. Han endte med at flytte til Samsø og sammen med medstifter Jesper Machholm stiftede de i 2017 Sams Island Distillery.

Deres første produktion var en rom lavet på lokale sukkeroer. Men det forklarer jo ikke noget om ginnen!

Hvornår startede tanken om Gin fra Samsø?

Ideen om en Samsø Gin startede allerede mens rommen lå og lagrede på fade. Mads og Jesper ville lave endnu et lokalt produkt og tanken faldt straks på gin. Og i jagt efter en lokal, samsisk substitut til citrusfrugter fandt de på at prøve om orangemyrer kunne give den nødvendige syre. Og sådan opstod deres første gin – Sams Island Gin – også kendt som myreginnen. Den er blevet fulgt op af flere produkter, der hver især tager udgangspunkt i en lokal råvare fra Samsø.

Menu