Kalas Gin

  1. Forside
  2. Shop
  3. Kalas Gin

Kalas Gin

Viser alle 4 resultater

Kalas Gin

Her har vi samlet Danmarks største udvalg af Kalas Gin fra Destilleriet Als. Og du får dem selvfølgelig altid til en skarp pris. Og finder du dem billigere, så husk at vi altid matcher prisen!

Kalas Gin kommer ikke så overraskende til live på Als i Sønderjylland. Det afslører navnet Destilleriet Als jo ret tydeligt. Men ikke kun geografisk hører ginnen til på den smukke ø – det går de også i ånden. Det er nemlig den smukke natur, særlige kultur og endda sproget på øen, som har været inspiration for folkene bag.

Og bag Destilleriet Als står der 5 stolte alsinger. Og for at gøre en lang historie kort blev de enige om, at starte et alsisk destilleri og lave alsisk gin og alsisk whisky. Destilleriet blev indrettet i et utraditionel men meget smukt lokale. Der lå nemlig et tidligere kurbad, som de sammen forvandlede til destilleri. Og de bibevarede den smukke, trekantede glasfacade, som de endda valgte at integrere i ginnens logo.

Med godt håndværk og gode råvarer (næsten altid lokale) har destilleriet virkelig fundet opskriften. Og selvom de først blev grundlagt i 2018 har de allerede vundet internationale priser for deres produkter.

Indtil videre har de forkælet os med deres prisvindende Kalas Gin, en slåenlikør, en rabarbergin og en lagret gin. Men mon ikke de endnu en gang finder på noget nyt til os? Vi skal i hvert fald nok holde øje!

Menu