Jodhpur Gin

  1. Forside
  2. Shop
  3. Jodhpur Gin

Jodhpur Gin

Viser alle 2 resultater

Jodhpur Gin

Vi alle de smukke og velsmagende varianter fra Jodhpur Gin på lager til dig. Til Danmarks bedste priser naturligvis. Og hvis du skulle finde dem billigere, så matcher vi altid prisen. Vi er nemlig ret vilde med disse gin og vi vil gerne dele det med dig!

Vi har både deres klassiske London Dry Gin og deres nu sjældne Limited Edition. Og så har vi deres unikke lagrede Reserve Gin. En super lækker fadlagret gin til en virkelig god pris.

Inspirationen til disse gin kommer fra den indiske by Jodhpur – der er kendt som den blå by. Og det kommer klart til udtrykket i det smukke design, men også i indholdet. Der indgår nemlig flere dejlige ingredienser fra det eksotiske Indien.

Hvor bliver Jodhpur Gin produceret henne?

Nu skal vi holde tungen lige i munden. Firmaet bag denne indiskinspirerede gin er spansk men produktionen foregår i England. Det sker på Langley Distillery, der ligger i Birmingham. De producerer virelig mange forskellige gin, men det her er nogle af vores favoritter.

Og vi lover at vi nok skal holde øje med, om de lancerer nogle nye gin. Så skal vi nok sørge for, at få det hurtigt hjem!

Menu