House of Elrick Distillery

  1. Forside
  2. Shop
  3. House of Elrick Distillery

House of Elrick Distillery

Viser et enkelt resultat

House of Elrick Distillery

Her har vi samlet alle vores gin fra House of Elrick Distillery – og der er nogle rigtig gode ting at vælge imellem. For de smukke flasker gemmer på nogle rigtig dejlige smagsoplevelser, som man bare ikke kan få nok af. Og prisen? Vi matcher altid prisen, hvis du finder dem billigere. Så behøver du kun at handle House of Elrick Gin ét sted!

På House of Elrick Distillery bliver der kælet for ginnene. Og da der maksimalt bliver lavet 600 flasker pr. batch, så kan folkene bag sikre sig at kvaliteten altid er i top. Så ginnen lever altid op til den smukke flaske og det stolte navn.

Er ginnene virkelig lavet med vand fra Loch Ness?

Ja. Det er ganske vist. Som de eneste gin i verden er House of Elrick Gin alle lavet med vand fra selveste Loch Ness Søen. Så i ginnens verden er det her uden tvivl det nærmeste man kommer at se søuhyret Nessie.

Hvor ligger House of Elrick?

Destilleriet ligger i det skotske lavland i Aberdeenshire – cirka 20 kilometer nord for Aberdeen. Og et par hundrede kilometer fra Loch Ness-søen.

Destilleriet er indrettet i et slot fra 1720, som folkene bag ginnen er i gang med at restaurere. Planen er at både slottet og destilleriet skal være åbent for turister – og de har med egne ord tænkt sig at bringe slottet tilbage til sin storhedstid.

I 1700-tallet var det nemlig centralt for den skotske renæssance. Fritænkende skotske adelsmænd mødtes og udvekslede tanker med hinanden der. Og et fritænkende og åbent miljø er netop hvad House of Elrick Distillery vil forvandle slottet til igen.

Menu