Heiko Hoos Gin

  1. Forside
  2. Shop
  3. Heiko Hoos Gin

Heiko Hoos Gin

Viser alle 5 resultater

Heiko Hoos Gin

Her var vi samlet alle de unikke gin fra Heiko Hoos – og vi har dem alle! Altså alt! Alle gin, som Heiko har lavet! Det betyder selvfølgelig også at vi har Danmarks største udvalg af Gin fra Heiko Hoos – og flere af dem finder du kun hos os! Og vi giver naturligvis prisgaranti på dem alle – så du kan trygt handle hos os!

Og der nogle sande perler imellem – og det kan være meget svært at hjælpe en. De har en fantastisk London Dry Gin, en super lækker lagret gin, en forfriskende ginlikør med grapefrugt, samt en helt unik gin lavet med røget te. Der skal nok være noget for enhver smag!

Det er meget, meget passende at ginbrandet bærer navnet Heiko Hoos. For det er nemlig på alle måder et enmandsprojekt – skabt af Heiko Hoos. Han har indrettet et lille kælder destilleri i Karlsruhe og her laver han sine unikke gin. Altid i meget små batches og altid 100% med håndkraft.

Hvornår startede Heiko Hoos sit gineventyr?

Det gjorde han i 2014 hvor den første flaske London Dry Gin var klar til at blive lanceret. Over årene har han stille og rolig opbygget både navn og sortiment og rigtige kendere ved at hans gin er noget specielt. Men måske fordi han er bedst til at hygge om sine gin nede i kælderen – og ikke lige så god til pr og marketing – så er Heiko Hoos gin en velbevaret hemmelighed i brede kredse. Men vi skal nok gøre vores for at sprede ordet. Og vi håbet ar du også vil hjælpe!

Menu