ELG Gin

ELG Gin

Viser alle 12 resultater

ELG Gin

Her har vi samlet de lækre varianter fra ELG GIN – fra Nummer 0 og hele vejen op til nummer 4. Og du bør faktisk smage på alle 5. De er nemlig meget forskellige, men alle sammen meget lækre. Og det er efter vores mening noget af det mest nyskabende og anderledes på den danske ginscene. Og du kan trygt handle hos os – vi giver dig nemlig altid prisgaranti!

ELG Gin er én mands værk. Det er nemlig Henrik Elsner, som har skabt dette ginbrand helt fra bunden. Det hele sker på det lille Stone Grange Destilleri, som ligger nær Fredensborg. Her har Henrik, som er uddannet kemiker, indrettet noget som næsten mere minder om et laboratorie end et destilleri. Og her bliver alt målt, vejet og testet. Og den omhyggelighed kan man smage i de færdige gin.

Alle flasker fra ELG Gin er lavet på de samme 3 ingredienser – enebær, koriandefrø og gulerødder. Men produktionsmetode, mængde og blandingsforhold samt type af gulerødder er forskellige. Og det gør at han med blot tre ingredienser har skabt 5 meget forskellige gin. Og sortimentet byder både på Old Tom, Navy Strenght og Pink Gin. Der er med garanti noget for enhver smag.

Senest har Stone Grange også lanceret både grappa, absinth, calvados og cognac. Dem kan vi selvfølgelig også få hjem til dig!

Menu