Citadelle Gin

  1. Forside
  2. Shop
  3. Citadelle Gin

Citadelle Gin

Viser alle 7 resultater

Citadelle Gin

Man kan kun elske Citadelle Gin og vi har samlet alle deres gin her. Det eneste du skal gøre, er at vælge din favorit. Men det kan også være svært nok, da de virkelig har et spændende og meget varieret sortiment. Vi har sikret dig Danmarks laveste priser – og det giver vi dig prisgaranti på!

Citadelle Gin kom på markedet allerede i 1996. Og de var en af de aller første premium gin overhovedet. Og det mest vilde er, at de har formået at bevare og endda udbygge deres status på markedet. De har de seneste år lanceret nogle unikke flasker i den serie som de kalder Extremes.

Det er cognachuset Maison Ferrand, der står bag dette ginbrand. Men det krævede en del arbejde, før de fik lov til at lave gin. Der er nemlig strenge regler i forhold til cognacproduktion og det er kun tilladt at bruge kedlerne 5 måneder om året. Det tog cognachuset 5 års forhandlinger, før de fik lov til at lave gin – i de måneder, hvor de ikke måtte producere cognac.

Navnet og historien går endnu længere tilbage end cognachusets historie. Helt præcist tilbage til den 5. september 1775. Det år fik et destilleri nemlig kongelig tilladelse til at åbne i Dunkirk. De indrettede destilleriet i byens Citadel. Og derfra kommer navnet.

Menu