Arbikie Gin

  1. Forside
  2. Shop
  3. Arbikie Gin

Arbikie Gin

Viser alle 2 resultater

Arbikie Gin

Fra det skotske højland har vi de dejlige Arbikie Gin på lager til dig. To unikke gin, som begge er produceret som farm-to-bottle gin. Det betyder at hele processen fra dyrkelse af afgrøder til påfyldning på flasker sker et og samme sted – nemlig på Arbikie Destilleriet. Og det er ret unikt at hele produktionen sker samme sted. Normalt indkøbes enten råvarerne eller endda selve grunddestillatet nemlig udefra.

Bag Arbikie Gin står der en hel familie. Og det hele startede da tre sønner vendte hjem til familiens gård i Skotland. De havde store planer og ville bruge de råvarer, der blev dyrket på gården, som udgangspunkt for at lave spiritus. Og de tænkte stort. Og etablerede et destilleri med kapacitet til både at lave gin, vodka og whisky.

Til at kreere selve ginnen hente de Master Distiller Kirsty Black ind. Og hun havde en vision om at bruge lokale botanicals fra det skotske højland til at skabe unik gin. Og de tre brødre var så vilde med det at hun fik frie hænder til at kreere en gin, som endda blev opkaldt efter hende – Kirsty’s Gin.

Deres første gin er dog opkaldt efter faderen, som tak for at lade sønnerne udleve deres spiritusdrøm. Den hedder AK’s Gin og på grund af faderens kærlighed til honning indgår det som en botanicals i ginnen.

Hvis du er ude efter deres vodkaer kan vi også skaffe dem hjem. Bare skriv til os, så svarer vi lynhurtigt og får det hjem på 1-2 dage.

Menu