Julegin / Christmas Gin

  1. Forside
  2. Shop
  3. Julegin / Christmas Gin

Julegin / Christmas Gin

Viser alle 10 resultater

Julegin / Christmas Gin

Jul rimer på gin og du kan være heldig at julemanden har gin med til det. Og ellers kan du her finde lækre Julegin eller Christmas Gin, som de også kaldes. Der er nemlig nærmest en gin til hver årstid. Og særligt i forhold til julen er der de seneste år kommet nogle spændende flasker på markedet. Vi har et eksklusivt udvalg, som vi arbejder på at få endnu større. Vi har faste lave priser, men finder du dem billigere, så matcher vi altid prisen!

Der er ikke som sådan nogle regler eller krav til kategorien Julegin. Så der er som sådan frit spil for producenterne. Men de er altid tilsat juleagtige smage, som vi alle kender. Ofte indgår der eksempelvis kanel, kardemomme, nelliker og lignende. Den varme smag passer perfekt til julehygge indendørs. Miks den med en mild eller syrlig tonic og garnér eventuelt med kanel eller lignende. Det kan blive rigtig, rigtig godt!

Og det er intet mindre end fantastisk at kunne servere en juleagtig G&T for sine gæster, når julen nærmer sig.

Det er en kategori i vækst og vi holder skarpt øje med, hvilke nye gin der dukker op. Har du et tip til os, så hører vi også meget gerne fra dig!

Menu