Beskrivelse
Yuntaku Amaro
Forkæl dig selv og din negroni med en japansk amaro! Du må bare prøve den dejlige YUNTAKY AMARO – en unik Amaro der kombinerer den klassiske italienske bitter med japanske smagsnuancer. En udsøgt fornøjelse at smage – og den kan både nydes rent eller i lækre cocktails – vores favorit er nok en Negroni. Prøv noget nyt og få en smuk flaske til barskabet. Bestil din flaske i dag til kun 275,- (Fri fragt fra 400) Og du få altid prisgaranti!
YUNTAKU er faktisk verdens første (eller skulle man bare sige Japans første?) JAPANSKE AMARO! Den er godt nok lavet i Italien – men med 100% japanske ingredienser. Skaberne bag fik lyst til at eksperimentere med de smage de kendte fra den japanske ø Okinawa og den klassiske italienske amaro. De syntes nemlig, at der manglende en japansk digestif – altså en drik, der kan nydes efter et godt måltid.
Stjernen i deres amaro er planten GOYA – også kendt som bitter melon. Det er en kendt ingrediens i køkkenet på Okinawa og den giver amaroen en fantastisk og unik bitterhed. Udover goya, så indgår den en hemmelig blanding af japanske urter, krydderier og blomster.
Vi kender ikke til så mange detaljer fra produktionen. Som nævnte foregår det på et italiensk destilleri, som har mere end 200 års erfaring i at lave amaro. Men alle ingredienser er altså fra Japan! Og produktionen foregår i små, små batches.
Hvor kommer navnet YUNTAKU AMARO fra, tænker du måske? Jo, i den særlige japanske dialekt på Okinawa betyder YUNTAKU i øvrigt – at småsnakke. Men det bliver brugt som slangord, der råbes efter et godt måltid. Betydningen er klar – SÅ SKAL DER DRIKKES! Fedt navn til en fed amaro!
Den smukke flaske har virkelig ramt en eksklusiv japansk æstetik – det er en flaske som drager øjet og som skiller sig ud! Et stærkt køb på alle parameter!
Bemærk, at flasken indeholder 0,7 liter japansk amaro på 25% alkohol.
Amaro Yuntaku Smagsnoter:
Farve: Ravgylden med et rødt skær.
Næse:
Smag:
Tekstur: Fløjlsblød.
Eftersmag:
Nydes Med: Den kan nydes rent – gerne efter et godt måltid. Men prøv den endelig også i en Negroni. Vi anbefaler at mikse den med Wabi Sabi Gin og Domingo Vermouth.