Abild Navy Strength Gin 57% – 0,7 Liter

  1. Forside
  2. Shop
  3. Gin efter type
  4. Navy Strength Gin
  5. Abild Navy Strength Gin 57% – 0,7 Liter

Abild Navy Strength Gin 57% – 0,7 Liter

445.00 kr.

Smag Navy Strenght udgaven af den nye stjerne på den danske ginhimmel – Abild Gin. En unik og anderledes gin, som er lavet på økologiske æbler fra Lilleø. Den har en unik sødme, men også masser af kraft og smag . særligt i denne lækre navy udgave. Prøv den neat – det er en stor oplevelse, som du ikke må snyde dig selv for!

Bestil til kun 445,- inklusiv levering!

Læs meget mere længere nede.

På lager

Beskrivelse

Abild Navy Strength Gin 57%

Vi elsker intense gin med noget på hjerte. Og det har ABILD NAVY STRENGTH GIN på alle måder! Det er en ny dansk premium gin, som skiller sig ud på flere måder. Den er baseret på økologiske æbler fra Lilleø og det giver ginnen en unik sødme med masser af intense æblenoter. Ginnen kommer i en eklsklusiv og lækker flaske med glasprop. Den er kun lavet i 300 eksemplarer og alle flasker er individuelt nummeret. Bestil din flaske i dag til kun 445,- inklusiv levering. Og finder du den billigere, så matcher vi altid prisen!

Ideen bag ginnen er at forvandle danske råvaret til lækker gin i nano-batches. Og med udgangspunkt i økologiske æbler af sorten Must fra Lilleø, så er det en kompromisløs gin, som går sine egne veje. Æblerne bliver med håndkraft lavet til most, som fermenteres inden en destillering bringer destillat op på blot 76% alkohol, hvilket efterlader masser af smag og karakter fra æblerne.

ABILD NAVY STRENGTH får yderligere smag fra 9 nøje udvalgte ingredienser – bland andet rosenpeber, kamille, timian og koriander. Det er en intens, men også meget blød gin, som er fantastisk at nyde neat!

Der er kun lavet 300 flasker og det er altså noget helt specielt, som du her kan få fingrene i!

Bemærk at denne flaske indeholer 0,5 liter dansk navy strength gin på 57% alkohol,Vi kan også friste dig med den “almindelige” Gefjun Abild Gin og den sødmefulde Abild Rabarber.

Gefjun Abild Navy Strength Gin Smagsnoter:

Farve: Helt klar.

Næse: Vi får en blød duft med masser af sødmefulde noter af æble. Sødmen er dyb og rund, men giver også plads til bløde noter af enebær.

Smag: Intens og kraftfuld. De bløde noter af æbler giver en frisk sødme, som sammen med bløde noter af enebær giver en mild og smooth fylde.

Tekstur: Meget blød og rund.

Eftersmag: Her bliver ginnen både mere lys og mere krydret. Æblerne giver plads til noter herbal fylde fra kamilleblomster og strejf af rosenpeber, som prikker let på tungen i den ret lange eftersmag.

Mikses Med: Vi kan rigtig godt lide den sammen med danske Oh-Deer Tonic Water – men ofte drikker vi den faktisk bare neat!

Abild Navy Gin Botanicals:

Den indeholder bland andet disse ingredienser:

Enebær, Appelsin- og citronskal, rosenpeber, vanilje, kamille, timian og korianderfrø.

Menu