Zuidam Gin

  1. Forside
  2. Shop
  3. Zuidam Gin

Zuidam Gin

Viser alle 3 resultater

Zuidam Gin / Genever

Her finder du alle vores lækre flasker fra hollandske Zuidam Gin. De er indbegrebet af ægte håndværk og god smag. Og vi er vilde med alt hvad vi har smagt fra Zuidam Destilleriet. Og derfor arbejder vi på, at finde endnu mere Zuidam Gin og Genever. Og der er en del at tage af, da det familieejede hollandske destilleri har opbygget et imponerende udvalg af både gin og genever. Og stort set alle deres produkter har vundet priser og udmærkelser både nationalt og internationalt. Derfor kan du trygt lade Zuidam-navnet være et form for kvalitetsstempel for dig. Og du kan handle trygt hos os, da vi altid giver dig prisgaranti!

Destilleriet blev grundlagt af Fred van Zuidam i 1975. Dengang var det nærmest et lille hobbyprojekt, der blot bestod af en kedel. Men med dedikation og hårdt arbejde formåede han at vokse sig større. Ad flere omgange udvide han destilleriet og han tog også sin kone med ind i firmaet og siden sine to sønner, som i dag faktisk leder firmaet – dog kigger forældrene dem stadig lidt over skuldrene og holder øje.

Destilleriet er grundlagt med en simpel og ligetil vision. At bruge 100% naturlige råvarer til at lave spiritus, som gør folk glade. Og Zuidam Gin gør netop det – altså gør folk glade. Den høje kvalitet kombineret med en fair pris er nemlig en sikker vinder. Og destilleriet fomår at kombinere tradition med fornyelse og på den måde har de været relevante siden 1975.

Mangler vi en flaske fra dem, må du meget gerne give os et tip. Vi skal nemlig bare have mere fra Zuidam!

Menu