Windspiel Gin

  1. Forside
  2. Shop
  3. Windspiel Gin

Windspiel Gin

Viser alle 12 resultater

Windspiel Gin

Vi har haft en teenageforelskelse i Windspiel Gin lige siden vi så dem første gang. Og i lang tid var det en hemmelig forelskelse, hvor vi kun kendte ginnen på afstand. Men vi fik taget mod til os og tog det første skridt. Det første kys og den første smag cementerede kærligheden. Og nu er vi i et fast parforhold med alle destilleriets gin faktisk. Men vi går ind for fri kærlighed og deler gerne med jer. Derfor giver vi prisgaranti på alle vores gin fra Windspiel!

Det tyske ginbrand har en utrolig interessant historie bag sig. Men så ofte før, startede det med en gruppe venner, som fik en ginidé. Her er der så en lille forskel i og med at vennegruppen faktisk havde købt en gård sammen. Og her dyrkede de kartofler, som selvfølgelig skulle forvandles til gin. Gården ligger når byen Eifel – et område som er kendt for deres vulkanske jord. Og et område hvor selveste Frederik den Store var forbi med sin Kartoffelbefehl i 1756. Her befalede han at der i området skulle dyrkes kartofler i stor stil. Det er også forklaringen på, at der om halsen på hver flaske hænger et bånd med teksten ” Getreu dem Kartoffelbefehl” og ”Fridericus Rex”.

Hvor kommer så navnet Windspiel Gin og hunden på etiketten fra? Jo det viste sig at Frederik den Store – ligesom en af ginnens grundlæggere – var vild med hunderacen Windspiel. Så det er simpelthen den simple og ærlige forklaring på det spørgsmål.

Dommen herfra er klar. Køb den og nyd den!

Menu