Wien Gin

  1. Forside
  2. Shop
  3. Wien Gin

Wien Gin

Viser alle 4 resultater

Wien Gin / Vienna Gin

Her finder du alle vores varianter af Wien Gin eller Vienna Gin, som den nogle gange også kaldes. Vi har Danmarks største udvalg og vi har det til Danmarks med garanti laveste priser! Så derfor kan du trygt og sikkert handle hos os – vi har i øvrigt også lynhurtig levering på 1-2 hverdage. Så der er ikke nogen som helst grund til ikke at tage en ginrejse med os til Wien.

Man må sige, at navnet er meget velvalgt til disse gin – de kredser nemlig 100% rundt om den østrigske hovedstad. Og hele ideen bag brandet var sådan set at indfange byens sjæl og destillere den til gin. ET vildt mål, som de dog når i mål med. Særligt når man holder ginnenes smag og unikke design sammen. Så før man en Wiener-gefühl!

Vi har alle brandets gin og vi holder også øje med nyheder, som vi nok skal sørge for at få hurtigt hjem. Lige nu har gutterne dog lanceret en vin-gin-aperitif ting, som vi også overvejer at teste herhjemme.

Hvem laver Wien Gin?

Folkene bag kalder sig for Wiener Kesselbrüder, hvilket betyder kedelbrødene fra Wien. Det refererer til det tætte venskab mellem de to grundlæggere, samt til deres passion for destillering og gin.

Firmaet blev stiftet i 2012 under mottoet

“Die liebe zu Wien, Eine Passion für Gin, Qualität die grosse Geister befreit, Eine Freundschaft für die Ewigkeit”

Det kan groft oversættes til “Kærlighed til Wien, En passion for Gin, Kvalitet der befrier de store ånder, Et venskab for evigheden”.

Og det er da en smuk tanke bag en gin!

Fra tanke til ord gik der dog 3 år, før den første opskrift var klar, så først i 2015 gik deres Wien Dry Gin i luften.

Menu