Whitley Neill Gin

  1. Forside
  2. Shop
  3. Whitley Neill Gin

Whitley Neill Gin

Viser alle 7 resultater

Whitley Neill Gin

På denne side har vi samlet vores lækre og store udvalg af Whitley Neill Gin. Der er masser af forskellige smag og udtryk at vælge i mellem. Og fælles for dem alle er, at vi har skruet prisen helt i bund. Derfor tør vi også give dig prisgaranti på dem. Så finder du dem billigere i Danmark, så matcher vi prisen!

Der er sket meget med dette unikke ginbrand. Men det hele startede i Afrika, hvor Johnny Neill var på ferie med sin sydafrikanske kone. Han blev betaget af naturen og bestemte sig for at lave en afrikanskinspireret gin. Det blev til deres Dry Gin, hvor der indgår flere sydafrikanske ingredienser.

Det er jo ikke bare sådan at lave en ny gin. Men Johnny Neill har gin i blodet. Han er nemlig 8. generation i en familie som siden 1762 har produceret gin. Og allerede fra barnsben lærte hans bedstemor ham om infusering af botanicals. Det er ret vildt ikke? D

Nu rummer Whitley Neill Gin et utrolig bredt sortiment af spændende smage. Inspirationen kommer fra hele kloden – men også hjemme fra England. Så leder du efter nogle anderledes gin, så er det ikke dumt at lede her. Vi er selv ret begejstrede for deres hindbærgin og kvædegin. Men du kan selv finde din favorit.

Menu