Trolden Gin

  1. Forside
  2. Shop
  3. Trolden Gin

Trolden Gin

Viser alle 14 resultater

Trolden Gin

Den største smag kommer fra det mindste destilleri. I hvert fald ifølge Trolden Gin, som bliver lavet på et af Danmarks mindste destillerier. Men de har et unikt udvalg af lækre gin. Du finder både havtorngin, økologisk gin og endda deres nye julegin. Der er med garanti noget, som du ikke kan leve uden. Og pris og kvalitet hænger vanvittigt godt sammen. Og husk at vi altid giver dig prisgaranti!

Destilleriet ligger centralt i Kolding, men takket være deres store succes er de netop påbegyndt arbejdet med at åbne et helt nyt og større destilleri. Men de bliver i Kolding. Og de ændrer ikke på, at alt stadigvæk bliver lavet med håndkraft. Byggeriet burde stå færdigt i løbet af 2020.

Trolden Distillery laver al deres spiritus på små, traditionelle kobberkedler (det er også derfor de kalder deres ginserie for Copperpot Gin). De er på blot 350 liter og de små batches sikrer dig en lækker og god kvalitet hver gang.

Firmaet bag destilleriet startede som bryghus i 2005. Det er opkaldt efter den hedengangne Troldhede-Kolding-Vejen Jernbane, som de fleste i byen kan huske. Udover øl og gin laver de også whisky, likør, snaps og vodka. Det hele i høj kvalitet og lavet med danske råvarer!

Menu