That Boutique-y Gin Company

  1. Forside
  2. Shop
  3. That Boutique-y Gin Company

That Boutique-y Gin Company

Viser alle 3 resultater

That Boutique-y Gin Company

For at give dig et bedre overblik har vi her samlet alle vores gin fra That Boutique-y Gin Company. Ligesom så mange andre er vi nemlig også blevet fascinerede af og forførte af de unikke flasker, som firmaet nærmest spytter ud. Sammen med verdens førende destillerier udvikler de konstant nye, unikke opskrifter, som nok skal imponere! OG vi giver dig altid prisgaranti på alle gin! Og skriv endelig, hvis vi mangler en udgave eller hvis du leder efter noget specielt – vi kan ofte få selv de mest sjældne ting hjem!

Hvad er That Boutique-y Gin Company?

Det er IKKE et destilleri, som man måske ellers ved første øjekast ville tro. Nej, det er et firma, som opkøber og bestiller unikke gin fra destillerier i hele verden. Og så putter de dem på flasker, som de selv designer. Det er ikke altid at firmaet afslører hvilke destillerier de har købt fra – men nogle gange efterlader de små spor på de unikke flaskedesign. Det hænder i øvrigt også at de køber gin fra flere forskellige destillerier, som de så selv blender sammen.

Hvor mange gin har That Boutique-y Gin Company lavet?

Det er vist kun dem selv, der kan have overbliv over det. Vores bud er over 100. De laver nemlig masser af limited edition flasker, som kun lancerer i specifikke geografiske områder. Ja eller endda udgaver til en specifik butik. Eksempelvis har Den Franske Vinhandel i Roskilde fået lavet deres helt egen banana-split gin! Så vi kan altså ikke svare på, hvor mange der er lavet. Men vi kan garantere dig, at vi konstant vil lede efter de mest spændende udgaver, som du altså vil kunne finde på denne side. Og vi vil båd e tilbyde de nyeste og de ældre, mere sjældne udgaver. For størstedelen af de gin, som de producerer, er nemlig lavet som limited edition.

Vidste du i øvrigt at de har et søster-firma, som hedder That Boutique-y Whisky Company?

Menu