Tarquin’s Gin

  1. Forside
  2. Shop
  3. Tarquin's Gin

Tarquin's Gin

Viser alle 4 resultater

Tarquin’s Gin – Southwestern Distillery

Nogle gange finder man bare en ginserie eller et destilleri, som kan noget helt unikt. Og sådan er det med TARQUIN’S GIN fra det lille SOUTHWESTERN DISTILLERY. Og vi er virkelig vilde med de magiske gin, som Tarquins har tryllet frem. Derfor har vi også et ret stort udvalg af gin fra det prisvindende destilleri. Og vi har dem alle til Danmarks klart laveste pris – så der er masser af penge at spare for dig. Og skulle du mod forventning finde dem billigere, så bare skriv – vi matcher nemlig altid prisen!

Southwestern Distillery ligger i Cornwall i det sydvestlige hjørne af England. Det er et område med en rig historie og en masse smuk og ret uberørt natur. Og naturen indgår ofte også i ginnene, da folkene bag altid sørger for at integrere lokale råvarer. Og vi elsker altså bare den slags lokale præg på gin.

Destilleriet blev grundlagt i 2012 af den dengang kun 23 årige Tarquin Leadbetter. Han har selv sagt at han intet vidste om destilleringen og måtte prøve sig frem for at lære det. Men han havde en interesse i at skabe noget unik gin, som selvfølgelig skulle tage udgangspunkt i Cornwall. Og han valgte helt simpelt og ærligt blot at kalde sine produkter for TARQUIN’S GIN. Og vi synes det er ret fedt og modigt at han vælger så stærkt at stå ved sine egne gin.

Og han har fat i noget ham Tarquin og hans gin blev hurtigt populære. Derved kunne han udvide sit lille destilleri, som i dag rummer 4 kobberkedler på hver 250 liter. Det hele bliver dog stadig lavet med håndkraft. Og hver flaske underskrives da også stadig af Tarquin selv.

Mangler vi din favoritgin fra Southwestern Distillery, så skriv endelig til os. Vi kan nemlig få det meste hjem på kort tid. Og vi er altid friske på at tage mere ind fra Tarquins!

Menu