Studer Gin

  1. Forside
  2. Shop
  3. Studer Gin

Studer Gin

Viser alle 5 resultater

Studer Gin

Her finder du de unikke flasker fra schweiziske Studer Gin. Det er noget af det mest lækre og mest luksuriøse, som du overhovedet kan finde, når det gælder gin. Og du finder dem kun hos os! Vi importerer det nemlig direkte fra det schweiziske destilleri.

Og vi taler virkelig gin i premium klassen her. Men det første der fanger opmærksomheden er selvfølgelig de helt unikke flasker, som ginnen kommer i. Destilleriet har nemlig skabt noget helt unik. Inde i flaskerne er der et glasbjerg der forestiller det ikoniske Matterhorn bjerg. Det er utrolig smukt lavet og du finder intet andet der ligner det. Det er nogle flasker, som man virkelig gerne vil have stående fremme. Og så kommer de i flotte og eksklusive gaveæsker.

Og indholdet lever til fulde op til udseendet. Du får gin med relativt klassisk smag, som dog får et lille twist fra de alpeingredienser, som indgår.

Produktionen foregår i den lille by Escholzmatt, som ligger nær alperne. Det foregår på et lille familiedestilleri, som i mere end 100 år har produceret lækker schweizisk spiritus.

Menu