Strathearn Gin

  1. Forside
  2. Shop
  3. Strathearn Gin

Strathearn Gin

Viser alle 3 resultater

Strathearn Gin

Vidste du, at Strathearn Gin bliver produceret på Skotlands mindste destilleri? Det synes vi er ret fedt at have nogle så unikke gin i vores sortiment. Ikke mindst fordi, de virkelig også har noget at byde på. Det lille destilleri har nemlig kreeret tre meget forskellige og unikke gin. Vi har vist fundet vores favorit og nu kan du også finde din. Og vi giver dig selvfølgelig prisgaranti på alle vores gin!

Lige nu har vi tre lækre gin fra Strathearn Destilleriet på lager til dig. Deres såkaldte Juniper Gin, som er en intens og enebærdomineret sag. Deres milde og forførende Heather Rose Gin, som har den smukkeste farve og en lækker smag. Og så har de da også lanceret en lagret gin – deres Oaked Gin. Så man må sige, at der er noget for en hver smag.

Strathearn Destilleriet ligger jo i Skotland. Nærmere bestemt et godt stykke uden for byen Perth i det skotske højland. Destilleriet blev grundlagt i 2013 og fik trods sin lille størrelse hurtigt skabt sig et navn. Udover gin har destilleriet også lanceret en rom og så har de også whisky på vej.

Hvilken Strathearn Gin kan du bedst lide?

Menu