Six Dogs Gin

  1. Forside
  2. Shop
  3. Six Dogs Gin

Six Dogs Gin

Viser alle 4 resultater

Six Dogs Gin

Hvis du virkelig vil forkæle dig selv, skal du prøve en flaske fra Six Dogs Gin. Det sydafrikanske destilleri har nemlig lavet to helt fantastiske gin. Og det er noget af det allerbedste som Sydafrika kan byde på lige nu.

De unikke, smukke og velsmagende gin bliver lavet af en ginelskende familie, som på deres gård i Sydafrika har etableret et lille men velfungerende destilleri. Ginnene er opkaldt efter familiens seks hunde, som også har fundet vej til logoet og flaskerne. Og familiens destilleri er endda indrettet i hundendes gamle løbegård.

Indtil videre har de lanceret to gin, men vi er spændt på om de finder på noget nyt til os. Men lige nu har vi altså disse to på lager til dig:

Six Dogs Karoo er opkaldt efter og inspireret af den halvørken der omgiver destilleriet. Men unikke ingredienser giver den os en helt særlig smag af Sydafrika.

Six Dogs Blue er en smuk og velsmagende gin, som endda skifter farve, når du mikser den med tonic. Det gør den takket være blå ærteblomst. som også er med til at give en lækker, floral smag.

Og vi giver selvfølgelig prisgaranti til dig, hvis du finder ginnene billigere i Danmark! Så du kan altid trygt handle hos os.

Menu