Rabarbergin

  1. Forside
  2. Shop
  3. Rabarbergin

Rabarbergin

Viser alle 4 resultater

Rabarbergin / Gin med Rabarber

Vi elsker gin og vi elsker rabarber – derfor elsker vi naturligvis også RABARBERGIN. Og heldigvis elsker rabarber og gin også hinanden. De kan nemlig komplimentere hinanden på en meget smuk måde – og en god rabarbergin kan man altid drikke. Derfor har vi her samlet Danmarks største og bedste udvalg af rabarbergin. Og vi har fundet de bedste der findes – og ovenikøbet giver vi dig prisgaranti på dem alle!

Som altid kan vi ikke få nok af dansk gin – og derfor finder du også flere danske flasker her. Vi har dog også inkluderet de bedste udenlandske i vores sortiment. Og vi synes at vi har et ret bredt udvalg, når det gælder rabarber gin – så du vil med garanti finde en flaske, som du ikke vidste at du ikke kunne leve uden!

Hvordan nyder man bedst Rabarbergin?

Vi elsker det i en god G&T. Og vi har to tonic-anbefalinger til dig. Vi plejer nemlig selv enten at servere dem sammen med en mild og let tonic – eksempelvis Fever Tree Indian eller noget lignende. Eller du kan gå amok med rabarber og mikse den med en rabarbertonic – vi har både Oh-Deer Rhubarb og Fentimans Pink Rhubarb på lager til dig. Og så skal du selvfølgelig altid huske masser af is!

Menu