Old Curiosity Gin

  1. Forside
  2. Shop
  3. Old Curiosity Gin

Old Curiosity Gin

Viser alle 4 resultater

Old Curiosity Gin

Her finder du vores lækre udvalg af unikke, farveskiftende gin fra Old Curiosity Gin. Nogle helt unikke flasker i både smag og magisk effekt. Og det hele kommer fra planternes naturlige kemi. Serien giver dig en række florale gin, men ekstra wow-effekt. Og husk at vi altid giver dig prisgaranti på dem!

Bag det unikke ginbrand står den skotske botaniker Hamish Martin, som også har grundlagt The Secret Garden. En unik urtehave med mere end 600 forskellige planter og urter. Den unikke have ligger i udkanten af Edinburgh og i 2017 tilføjede Hamish også et lille destilleri til sin ejendom. Og her bruger han sin store viden om planter til at lave unikke og ofte florale gin.

Og alle flasker fra Old Curiosity Gin skifter farve, når de blandes med tonic. Det er en helt unik effekt, som nok skal imponere dine gæster. Og bare rolig. Ginnene leverer også på smag!

Hele produktionen foregår med håndkraft. Først plukkes de udvalgte ingredienser fra haven og enkelte af dem bliver tørret. Destilleringen foregår på en mindre kobberkedel og selv påfyldning på flaske sker udelukkende med håndkraft.

De laver utrolig mange spændende flasker med interessante smagskombinationer og vi håber på, at kunne tilbyde dig et endnu større udvalg snart. For Old Curiosity har virkelig overbevist os!

Menu