Østersøens Brænderi

  1. Forside
  2. Shop
  3. Østersøens Brænderi

Østersøens Brænderi

Viser alle 6 resultater

Østersøens Brænderi

Her har vi samlet alle vores lækre, bornholmske gin fra Østersøens Brænderi. Og det er faktisk alle sammen nogle helt unikke gin, som hver især byder på noget helt særligt. Og det er helt klart det bedste, som Bornholm kan byde på indenfor gin. Og faktisk inden for spiritus i det hele taget. Og vi har Danmarks største udvalg og altid til de bedste priser. Og det giver vi dig også prisgaranti på. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder dem billigere!

Østersøens Brænderi har siden grundlæggelsen i 2017 slået sig fast som et af Danmarks bedste mikrodestillerier. Og de har allerede skabt et unikt sortiment af lækre bornholmske gin. Udover den prisvindende Premium Dry Gin og deres nye Gin Bornholm. Har de også lavet en unik rabarbergin og en fantastisk Ginlikør med morbær. Det hele er i aller højeste klasse – og de skuffer aldrig.

Østersøens Brænderi ligger på Bornholm. Og i 2019 flyttede de ind i torvehallerne i Rønne. Og her er det muligt at komme på besøg endda. Manden bag de unikke gin hedder Martin Kofoed. Og han står for alle dele af produktionen og værner virkelig om kvaliteten.

Vi var faktisk den første forhandler uden for Bornholm af disse gin – så vi har været med helt fra starten. Og vi får også altid deres nyeste gin, som nogle af de første i Danmark. Så du behøver ikke, at kigge andre steder end her!

Menu