Nordisk Gin

  1. Forside
  2. Shop
  3. Nordisk Gin

Nordisk Gin

Viser alle 5 resultater

Nordisk Gin

Nordisk Brænderi og særligt Master Distiller Anders Bilgram har lanceret en unik ginserie, som hedder Nordisk Gin. De er selvfølgelig lavet med masser af særlige nordiske ingredienser og råvarerne kommer bland andet fra Nordsverige og Grønland. Vi taler 100% håndlavet gin – og hver flaske er individuelt nummeret og underskrevet af Anders Bilgram. Vi har tre af de lækre gin – og vi giver dig prisgaranti på dem alle!

Anders Bilgram kan både skrive ingeniør, eventyrer, destillatør og destilleriejer på CV’et. Og det hele er faktisk medvirkende til, at han kan lave så god gin. Ingeniørviden er vigtigt når der skal indrettes destilleri – og via sine mange ekspeditioner får han både inspiration og råvarer med hjem. Eksempelvis er Sarek Gin inspireret af hans rejser i den svenske Nationalpark Sarek.

Men faktisk er deres Slåengin inspireret af den nordjyske natur. Men det er da også nordisk! Og det passer fint ind med at destilleriet jo ligger i Nordjylland. Så du får både lokalekolorit og “eksotiske” smage fra det høje nord.

Menu