Nordisk Brænderi

  1. Forside
  2. Shop
  3. Nordisk Brænderi

Nordisk Brænderi

Viser alle 5 resultater

Nordisk Brænderi

Her var vi samlet alle vores gin fra Nordisk Brænderi. Det er nemlig, efter vores mening, et af Danmarks aller bedste gindestillerier. Og de leverer altid i aller højeste kvalitet. Så hvis du vil prøve en ny dansk gin, så er en flaske fra dette destilleri det oplagte valg. Og vi giver dig selvfølgelig prisgaranti på samtlige gin.

Nordisk Brænderi laver både gin i eget navn og private label gin. Og så laver de også snaps, akvavit, rom og whisky. Det hele i rigtig høj kvalitet. Vi er stolte af, at have deres lækre serie Nordisk Gin i vores sortiment. Det er nemlig nogle unikke gin, som flot indfanger den nordiske natur.

Nordisk Brænderi laver som nævnt også private label flasker. Bland andet står de både bag Anholt Gin og Cornflower Gin. Det versatile destilleri kan nemlig producere alle former for gin.

Manden bag destilleriet hedder Anders Bilgram. Han er uddannet ingeniør og så er han med i Eventyrernes Klub og har foretaget mange ekspeditioner særligt i det høje nord. Og han tager altid ny inspiration med hjem fra sine mange rejser.

Har vi overset en gin, som brænderiet står bag? Så hører vi meget gerne fra dig!

Menu