Mombasa Gin

  1. Forside
  2. Shop
  3. Mombasa Gin

Mombasa Gin

Viser alle 2 resultater

Mombasa Gin

Her har vi samlet alle vores flasker fra Mombasa Gin. Et fantastisk ginbrand, som både leverer på smag, historie og indpakning. Og de er både leveringsdygtige i klassiske gin, friske gin og pink gin. Og det hele til en meget skarp pris, som vi endda giver dig prisgaranti på. Din opgave er bare at vælge mellem 4 lækre og meget forskellige gin.

Mombasa Gin eller Mombasa Club Gin, som de også kalder sig, har en unik historie. Deres brand er nemlig baseret på en gin, som blev serveret på herreklubben Mombasa Club i Kenya under den engelske kolonitid. Det er også derfra at det unikke flaske design har fået sin inspiration.

Herreklubbens historie går helt tilbage til 1886 og det er måske også derfor at både deres Dry Gin og deres Colonels Reserve Gin er så klassiske i både smag og udtryk.

Til gengæld er det noget mere overraskende at brandet også står bag en jordbærgin og en citrusgin. Men de har alle det til fælles, at de smager rigtig dejligt. Og prisen kan man altså ikke brokke sig over. Man får rigtig høj kvalitet for pengene.

Hvor bliver Mombasa Club produceret henne?

Ginnene bliver destilleret på Thames Distillery i London, men derefter bliver destillatet fragtet til Spanien. Og her bliver den blendet ned og puttet på flasker. Vi ved ikke, hvorfor man har valgt denne løsning. Men vi ved – og kan smage – at Thames Destilleriet er rigtig dygtige til at lave gin.

Menu