McQueen Gin

  1. Forside
  2. Shop
  3. McQueen Gin

McQueen Gin

Viser alle 6 resultater

McQueen Gin

Man kan elske eller hade det, men McQueen Gin er noget for sig. Og personligt er vi faktisk ret store fans. Man skal dog vide, at det bestemt ikke er en klassisk gin, som man får her. I stedet har vi et udvalg af deres unikke gin, med til tider skøre smage. Men visionen bag det hele er at forny G&T-oplevelsen. Og hold da op! Det gør de. Og hold da op. Det fungerer! Vi har deres fulde sortiment og vi giver dig prisgaranti på det hele.

Det der gør McQueen Gin helt specielt er først og fremmest de unikke smagskombinationer. De har nemlig både lanceret en Chiligin, en Kaffegin og endda en Spiced Chocolate Gin. Det er helt unikt og giver en helt ny oplevelse!

Hvem står bag McQueen Gin?

Det er det ginpassionerede ægtepar Dale og Vicky McQueen. Og grunden til at de åbnede deres egen gin er lige så simpel som den er ærlig. De syntes simpelthen ikke, at der fandtes gode nok gin til dem. De syntes nemlig, at gin alt for ofte forsvandt, når de blev mikset med tonic. Og man må sige at de har fået ændret på det.

Det var vigtigt for ægteparret at deres destilleri skulle være småt nok til at de kunne eksperimentere med smage. De ønskede ikke en kæmpe fabrik, som bare sprøjtede gin ud. Det skal være håndlavet og med hjerte.

Menu