Mason’s Gin

  1. Forside
  2. Shop
  3. Mason's Gin

Mason's Gin

Viser alle 7 resultater

Mason’s Gin

Med de lækre Mason’s Gin får du nogle fantastiske smagsoplevelser. Destilleriet har skabt 3 unikke gin, som hver især byder på noget helt særligt. Og man kan mærke og smage den kærlighed og passion som ægteparret bag putter i deres gin. De har nemlig valgt at forvandle deres kærlighed til Yorkshire til liflig gin. Og vi vil gerne dele oplevelsen med dig. Derfor giver vi dig altid prisgaranti, så du kan trygt bestille hos os!

Mason’s Gin er skabt af ægteparret Karl og Cathy Mason, som i slutningen af 2012 grundlage et helt nyt destilleri i Yorkshire. Men lokale råvarer og omhyggelighed skaber de kærlighed på flaske. De lancerede deres første gin i 2013 og siden da har de ikke set sig tilbage. Dog fik de en forskrækkelse da deres destilleri brændte i 2019. Men de gik straks i gang med genopbygningen og fandt også straks et destilleri, hvor de kunne fortsætte produktionen.

Lige nu har vi tre forskellige gin fra Mason’s Distillery på lager til dig. Vi har selvfølgelig deres klassiske Masons Yorkshire Gin – men også deres Yorkshire Tea Gin og deres unikke Lavender Dry Gin.

Menu