Koval Gin

  1. Forside
  2. Shop
  3. Koval Gin

Koval Gin

Viser alle 2 resultater

Koval Gin

Vi er helt vilde med de smukke, lækre og økologiske varianter fra Koval Gin. Og det amerikanske destilleri har virkelig fundet opskriften til succes. Vi arbejder på at få flere varianter hjem, men lige nu kan vi tilbyde dig deres dry gin og deres lagrede hjem. Naturligvis til skarpe priser, som vi giver dig prisgaranti på. Så finder du dem billigere, så matcher vi altid prisen!

Koval Destilleriet ligger i Chicago og det slog første gang dørene op i 2008, som byens første destilleri i mere end 150 år! Og bag ginnene står ægteparret Sonat og Robert Birnecker. De skiftede karrierer, da de var trætte af ræset – og åbnede et destilleri. Hvad siger I så?

Med håndkraft, passion og økologiske råvarer laver destilleriet nogle fantastiske produkter. Udover gin laver de også prisvindende whisky, lækre likører, brandy og vodka.

De køber kornet fra lokale landmænd og laver selv alle grunddestillater. En stor del af deres botanicals er ligeledes lokalt høstet eller samlet. De ønsker nemlig at sætte Chicago på landkortet, som den førende by inden for økologisk spiritus.

Vi er vilde med Koval Gin – og det er vi sikre på, at du også vil være, når først du har smagt dem!

Menu