Kirkjuvagr Gin

  1. Forside
  2. Shop
  3. Kirkjuvagr Gin

Kirkjuvagr Gin

Viser alle 6 resultater

Kirkjuvagr Gin

Vi har været på vikingetogt til Orkneyøerne og vi har taget de lækre Kirkjuvagr Gin med hjem til dig. Og de er virkelig lækre og velsmagende, og så er vi vilde med de smukke flasker. Og vi lover at vi nok skal få alt, hvad de nogen sinde lancerer hjem! For det må man altså ikke gå glip af. Vi har dem til faste lave priser og finder du dem billigere, så matcher vi prisen!

Og det er ikke kun for sjovt det med vikingetogtet – for det er delvist takket være vikingerne at vi kan nyde de lækre Kirkjuvagr Gin. På øen er der nemlig en historie om, at vikingerne medbragte en særlig form for Angelicarod, som stadig vokser vildt på øerne. Og den indgår selvfølgelig i deres gin. Og navnet er faktisk også inspireret af Vikingerne. Kirkjuvagr er nemlig deres navn for Kirkwall – hovedbyen på øerne. Og det er også der at ginnene bliver produceret.

Da ginnene først blev lanceret i 2016 var der endnu ikke noget destilleri på øerne og derfor foregik produktionen på det skotske fastland. Og det var hos Strathearn Distillery at det foregik. Men her i 2019 har folkene bag etableret et destilleri på øerne. Og der er også besøgscenter, med mulighed for at se produktionen og selvfølgelig smage på produkterne.

Med det nye destilleri har de også fået mulighed for at opskalere produktionen og følge med den stigende interesse for ginnene. Og så har de lovet nogle nye lanceringer i den næste tid.

Lige nu har vi deres Orkney Dry Gin og deres Arkh-Angell Storm Strenght på lager til dig.

Menu