Kalevala Gin

  1. Forside
  2. Shop
  3. Kalevala Gin

Kalevala Gin

Viser alle 4 resultater

Kalevala Gin

Fra de finske skove får du her de unikke, lækre og meget prisvenlige Kalevala Gin. De giver dig en helt fantastisk smag og kvalitet, som man ikke normalt finder i den prisklasse! Og vi giver dig altid prisgaranti på det. Så finder du dem billigere, matcher vi altid prisen!

Navnet Kalevala er – ligesom ginnen – så finsk som det kan være. Navnet kommer nemlig fra det finske nationalepos af samme navn. De mange myter og sange fortæller om finsk mytologi og berettet om hele Finlands mytologiske fortid. Og vi synes faktisk at det passer godt til deres meget finske gin.

Destilleriet blev grundlagt i 2012 af et ret internationalt hold. Stifterne er nemlig tyske Moritz, russiske Tatjana og finske Kirsi. De har opnået stor succes både derhjemme og i udlandet. Deres gin er baseret på et hvededestillat, hvori de udbløder de unikke ingredienser fra de finske skove.

Lige nu har vi deres Distilled Gin og deres Navy Strenght Gin på lager – men destilleriet har for nyligt også lanceret to vodkaer og en rom. Deres gin har vundet massevis af priser bland andet guld ved Women´s Wine and Spirit Awards i 2019

Menu